Je snadné obnovit povolení cizinců?

admin
März 23, 2018

Obnovení pobytového průkazu musí být provedeno dva měsíce před uplynutím jeho platnosti, předložením žádosti se prodlužuje platnost předchozí karty až do doby, kdy se řízení vyřeší. Obnova může také nastat tři měsíce po uplynutí karty, i když v tomto případě může přinést dotyčné disciplinárního řízení (tedy může uložit finanční pokutu za to, že požádal o obnovu později) osobu.

Můžete také obnovit povolení k pobytu a práci, když potvrdil, že pracuje a které jsou vypouštěny na sociální zabezpečení po dobu nejméně devíti měsíců v období dvanácti nebo osmnácti měsíců v období čtyřiadvaceti, za předpokladu, že poslední Pracovní poměr by byl přerušený kvůli příčinám mimo jeho kontrolu a aktivně by hledal zaměstnání e cizinci povolení (extranjeria renovacion). Musí také obnovila, když manžel splnila ekonomické požadavky seskupit pracovníky v těchto případech musí prokázat příbuzenský vztah (certifikát legalizováno a přeložil manželství) karty obnovenou pobytu manžela (nebo kopii žádosti o prodloužení) a Akreditace ekonomických prostředků manžela (prohlášení o příjmech, poslední tři mzdy).

Continue reading Je snadné obnovit povolení cizinců?