Je snadné obnovit povolení cizinců?

admin
März 23, 2018

Obnovení pobytového průkazu musí být provedeno dva měsíce před uplynutím jeho platnosti, předložením žádosti se prodlužuje platnost předchozí karty až do doby, kdy se řízení vyřeší. Obnova může také nastat tři měsíce po uplynutí karty, i když v tomto případě může přinést dotyčné disciplinárního řízení (tedy může uložit finanční pokutu za to, že požádal o obnovu později) osobu.

Můžete také obnovit povolení k pobytu a práci, když potvrdil, že pracuje a které jsou vypouštěny na sociální zabezpečení po dobu nejméně devíti měsíců v období dvanácti nebo osmnácti měsíců v období čtyřiadvaceti, za předpokladu, že poslední Pracovní poměr by byl přerušený kvůli příčinám mimo jeho kontrolu a aktivně by hledal zaměstnání e cizinci povolení (extranjeria renovacion). Musí také obnovila, když manžel splnila ekonomické požadavky seskupit pracovníky v těchto případech musí prokázat příbuzenský vztah (certifikát legalizováno a přeložil manželství) karty obnovenou pobytu manžela (nebo kopii žádosti o prodloužení) a Akreditace ekonomických prostředků manžela (prohlášení o příjmech, poslední tři mzdy).

Povinná dokumentace ve všech případech

  • · Oficiální přihláška (tištěná ex 03 2 kopie).

  • · Fotokopie platného pasu.

  • · Fotokopie karty pobytu, jejíž obnovení je požadováno.

  • · Osvědčení o registraci (v případě změny adresy).

  • · 3 Fotografie velikosti masa bílého pozadí.

  • · Úhrada poplatků (kód 790 Model 052 oddíl 2.2 pracovníkem s náklady na 15,30 eur, a model kód 062 790 pod 2,1 zaměstnavatelem s náklady na 76,05 eur).

Nové nařízení o přistěhovalectví zavádí jako novinku potřebu dokázat vzdělání nezletilých, kteří mají na starosti žadatele, a věku povinné školní docházky. V případě, že nejsou předložení této dokumentace zahraniční úřad oznámí příslušným orgánům vzdělávání a do 30 dnů se uděluje zahraničí escolarice své děti a předložit podklady, neměli dělat toto povolení nebude obnovena

Pokud budete pokračovat se stejným zaměstnavatelem, který dává povolení. V nejjednodušším případě bude postačující dopis zaměstnavatele potvrzující, že pracovní poměr pokračuje a zpráva o pracovním životě. Pokud jste změnili zaměstnání a jste zaplatili více než šest měsíců:

Jedná se o nejběžnější situaci, bude nutné předložit pracovní osvědčení o životě, kopii pracovní smlouvy. Smlouva může být na částečný úvazek nebo na plný úvazek; neurčitý nebo dočasný. Důležité je, abyste byli zapsáni do systému sociálního zabezpečení.

V tomto případě byly pro každý rok pobytu uváděny nejméně tři měsíce, je třeba prokázat, že pracovněprávní vztah byl ukončen kvůli příčinám mimo jejich kontrolu (to znamená, že pracovník byl propuštěn). V tomto případě by mělo být uvedeno:

  • · Neúmyslné stažení úvodní práce.

  • · Osvědčení o empelo aktivně hledal je zápis jakožto uchazeče o zaměstnání (vydaného úřadem práce, ale to může být provedeno, není oprávněn nezaměstnanosti prostě přinést kartu).

  • · Dokumentace, která prokazuje, že se účastnila programů vkládání sociálních údajů do zaměstnání a kurzů odborné přípravy a recyklace.

  • · Platná pracovní smlouva nebo prokázat, že osoba je příjemcem příspěvku na dávku v nezaměstnanosti (karta na podporu nezaměstnanosti) nebo dávka sociální pomoci veřejného charakteru určená k dosažení sociálního nebo pracovního nasazení.

Nové předpoklady

Nová úprava cizinců umožňuje, i když nesplňuje některou z požadavků vyžadovaných k obnovení povolení k pobytu, při hodnocení integračního úsilí cizince. To vyžaduje, aby byly zpráva vydaná autonomní oblasti bydliště a musí být potvrzeny aktivní účast cizinců do vzdělávacích aktivit zaměřených na pochopení a respektování ústavních hodnot ve Španělsku, ústavních hodnot autonomní oblasti, ve kterých hodnoty Evropské unie, lidská práva, veřejné svobody, demokracie, tolerance a rovnost mezi muži a ženami, jakož i učení se o úředních jazycích místa bydliště. V certifikátu musí být uvedena doba výcviku vyhrazená pro každou oblast.

Comments are closed !